fbpx

Франківські поліцейські нагадали школярам про правила дорожнього руху. ФОТО

Суспільство 19:38, 25.03, 2016

Напередодні весняних канікул працівники прикарпатської поліції навідалися до учнів, щоб повторити Правила дорожнього руху та ще раз попередити про небезпеки, які можуть підстерігати дітей на дорогах та вулицях.

Для третьокласників Івано-Франківської школи №5 зустріч з працівниками поліції відбулася у формі жвавого діалогу, під час якого діти демонстрували вже набуті знання Правил дорожнього руху та обговорювали з правоохоронцями різноманітні ситуації, у які вони потрапляли або які можуть виникнути на дорозі, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Гості звернули увагу школярів на необхідність суворо дотримуватися ПДР, зокрема дорогою до школи та додому. Юним учасникам дорожнього руху нагадали, з якого віку і де їм дозволено кататися на велосипедах, як поводитися під час переходу через дорогу і у салонах транспортних засобів, інші вимоги "дорожньої абетки".

Також працівники поліції подарували дітям тематичні книжечки "1000 та 1 поворот" – ілюстроване видання з доступно поданими віршованими правилами поведінки на дорозі, цікавими фактами та розвиваючими іграми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: