fbpx

Франківські поліцейські перевіряють інформацію про переслідування дитини невідомими. ОНОВЛЕНО

Суспільство 10:52, 27.10, 2018

Правоохоронці розпочали перевірку по факту допису мами у соціальній мережі Фейсбук та повідомлень у ЗМІ. До правоохоронців із заявою про намагання викрасти дитину поки що ніхто не звертався.

Про це повідомляє прес-служба обласної Нацполіції.

Нагадаємо, вчора ввечері франківчанка заявила про спробу викрадення її 11-річного сина в районі вулиць Молодіжна – Миру – Вовчинецька. Дитину від переслідувача нібито врятувала випадкова перехожа.

За цією інформацією правоохоронці проводять перевірку, полісмени поспілкуються і відберуть пояснення у батьків.

Вітм, поки заяв до поліції з приводу спроби викрасти хлопчика не надходило.

Поліцейські наголошують, щоб не залишати дітей без нагляду. У разі екстрених ситуацій слід негайно звертатися на лінію "102".

Пізніше мама хлопчика повідомила КУРСу, що сьогодні подала письмову заяву в поліцію.

"Я з розумінням відношусь до дитячої фантазії, але з показань дитини все відбувалось реально. Тим більше це ж не 5-річний хлопчик, що боїться покарання за якусь помилку чи загублену іграшку, щоб себе виправдати! Хотілось і мені, щоб це все був тільки короткий уривок зі стрічки фільму….., але, на превеликий жаль, це сталося і має місце бути розглянутим! Я не хотіла це все висвітлювати, просто повідомила тренера і хотіла застерегти діточок і батьків від ось таких жахливих випадків і, звичайно, приділити УВАГУ тренера до дітей, коли вони повертаються самі в темну пору часу додому!" – зазначила мама.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: