fbpx

Франківські правоохоронці розшукують чоловіка, який крав мобільні телефони у магазинах

Суспільство 13:52, 15.03, 2018

Протягом двох місяців до франківських правоохоронців за допомогою звернулось двоє жителів обласного центру із заявами про крадіжки мобільних телефонів з торгових залів.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 37-річний франківчанин. Як було встановлено, чоловік у обох випадках заходив до місцевих магазинів та, відволікаючи увагу продавців, викрадав мобільні пристрої, які  на прилавках магазинів. Після чого втікав з місця скоєння злочину.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчиненого злочину передбаченого ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті злодієві загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Наразі проводяться заходи щодо встановлення місця перебування зловсмисника для притягнення його до відповідальності. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: