fbpx

Франківські програмісти пройшли одноденний хакатон та обрали його переможця

Суспільство 18:10, 27.11, 2017

Програмісти компанії Axion Web провели свій перший хакатон. Протягом одного дня 6 команд напружено працювали, не спали всю ніч, готуючи фінальну презентацію проектів.

Змагання пройшли у два етапи. Перший полягав у розробці і презентації ідей, а другий – представляння уже готового продукту, пише Бріз

1Переможців обирали шляхом голосування експертного журі. Лідером змагань стала команда "Deх Hack", яка розробила мобільний додаток. Назвали його "Dex Hack News". За оцінками менторів саме цей проект відповідав всім вимогам до поставленого завдання. З його допомогою можна легко обмінюватись даними з тими, для кого ця інформація направлена, та швидко знаходити для себе цікаві новини у стрічці. Також команда надала можливість користувачам створювати публікації з позначкою конкретної проблеми, до прикладу, міста чи суспільства загалом. За задумом розробників, ця інформація мала б направлятись до органів, які можуть її вирішити.

Учасник команди-переможця Олександр Гергелюк поділився, що змагання дались нелегко: "Ми в хакатоні брали участь вперше. Такий досвід вчить працювати в одній команді, генерувати ідеї, не здаватись та йти до самого кінця. Були такі години, що і здавався мозок, і починали сумніватися, але підтримали одне одного і дійшли до кінця".

Самі організатори заходу зазначили, що задоволені результатами.

"Хлопці і дівчата підійшли відповідально до завдання, генеруючи багато цікавих ідей. Ми побачили, що наші працівники можуть працювати в нестандартних умовах, тому практику проведення хакатону будемо впроваджувати надалі ", – наголосив директор компанії Axion Web Олександр Кравець. 

2

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: