fbpx

Франківські школярі посіли 5 місце на всеукраїнських змаганнях з безпеки руху

Суспільство 07:33, 16.09, 2017

На Всеукраїнських фінальних змаганнях юних інспекторів руху, які відбулися в Українському дитячому центрі "Молода гвардія" в Одесі, команда школярів з Івано-Франківщини посіла 5 місце серед 23 команд-переможців обласних етапів конкурсу.

Прикарпаття на цих змаганнях представляла команда "Права" опорного закладу Рогатинська СЗОШ І-ІІІ ст.№1 із поглибленим вивченням іноземної мови. Її учасники упродовж тижня демонстрували свої уміння та знання у конкурсах "Велоестафета", "Юний регулювальник", "Агітаційно-пропагандистський виступ команди", "Теоретичні знання Правил дорожнього руху", "Домедична допомога" та у мистецтві створення соціальної реклами на тему безпеки дорожнього руху, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Боротьба за звання найкращих була напруженою і запеклою. Варто зазначити, що на трьох етапах рогатинські "ЮІРівці" здобули максимальну кількість балів, а у решті поступилися переможцям лише 5,4 бала зі 130 можливих.

За участь у змаганнях його організатори вручили дітям та керівнику команди – заступнику директора школи Оксані Панчишин дипломи та призи. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: