fbpx

Франківські школярі відпочиватимуть три тижні: з 26 грудня оголошено карантин

Суспільство 16:33, 23.12, 2016

З 26 по 30 грудня у школах Івано-Франківська вводять карантин. З 31 грудня школярі йдуть на традиційні зимові канікули.

Про це повідомив у соцмережі міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

"Попередньо на профільній нараді прийняли рішення про звичайний графік канікул в місті. Але щойно отримав листа від Державної установи "Івано-Франківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" з рекомендацією призупинити навчально-виховний процес в загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах міста з 26 грудня 2016 року. На виконання листа департамент освіти міської ради підготував відповідне розпорядження міського голови про карантин до початку канікул (30 грудня)", – повідомив Руслан Марцінків.

Директор департаменту освіти і науки Івано-Франківської міської ради Ігор Смаль інформацію підтвердив і роз'яснив, що з 26 грудня вводять карантин, за яким слідуватимуть двотижневі канікули. 

Нагадаємо, про те, що замість карантину школярів відправлять на канікули з 26 грудня, тиждень тому на відкритті пологової зали для партнерських пологів повідомив міський голова Руслан Марцінків. Офіційно, зазначав він, про це мали довести до відома всіх міських служб 20 грудня на щотижневій оперативній нараді. Цього зроблено не було. 

Кілька днів питання перенесення часу зимових канікул залишалося відкритим. Сьогодні вчителів шкіл по внутрішній вертикалі повідомили, що навчальний процес продовжується у звичному режимі. Останній навчальний день цього року – 30 грудня. 

Втім, міська влада вчергове змінила рішення після листа Івано-Франківського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: