fbpx

Франківські спортсмени здобули два золота та бронзу на чемпіонаті Європи з таеквондо

Спорт 11:58, 16.04, 2018

У словенському Мариборі з 12 по 15 квітня відбувався чемпіонат Європи з таеквондо. Понад 600 учасників з 30 країн Європи мали нагоду впродовж чотирьох днів змагатись між собою.

Представники Івано-Франківська здобули на чемпіонаті Європи нагороди, передає прес-служба МВК.

Так, у ваговій категорії до 57 кг найкращий спортсмен Івано-Франківська у січні Віталій Соловей зумів спочатку перемогти суперника з Італії, далі не залишив шансів словенцю та ірландцю, а у фіналі впевнено переміг учасника з Росії, ставши триразовим чемпіоном Європи. Додамо, що до цього Віталій Соловей здобував титул чемпіона серед молоді, ця перемога стала першою на дорослому рівні. Завдяки їй Віталій виконав норматив Майстра спорту України міжнародного класу.

Ще один франківський спортсмен Артем Белов виступав у ваговій категорії +85 кг, переміг суперників з Німеччини та Чехії, а у півфіналі в рівній боротьбі поступився учаснику з Польщі та здобув бронзову нагороду чемпіонату Європи, а також виконав норматив майстра спорту України.

Загалом збірна команда України здобула дві золоті і одну бронзову медалі цьогорічного чемпіонату Європи за таеквон-до.

Спортсмени тренуються під керівництвом Заслуженого тренера України Солов’я Олега Ярославовича та заслуженого майстра спорту України Соловей Катерини Геннадіївни та представляють ДЮСШ № 1 ФСТ "Україна".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: