fbpx

Франківські студенти презентували свій науковий проект у Фінляндії

Суспільство 09:00, 19.12, 2017

Нещодавно студенти 4-го курсу юридичного факультету Університету Короля Данила Лілія Трушко і Тарас Духняк повернулися із Фінляндії, де презентували свій науковий проект.

"Реалізовуючи співпрацю УКД та ІМАНС, яка була започаткована влітку цього року, двоє студентів університету успішно пройшли наукове стажування для юристів на базі Західно-Фінляндського Коледжу, м. Гуйтіннен, Фінляндія. Умови співпраці передбачають безкоштовну участь у стажуванні студентів УКД, які демонструють значні успіхи у навчанні. Для проходження цього стажування студенти підготували власний науковий проект, який і презентували у Фінляндії", – розповідає проректор з міжнародних зв’язків Університету Короля Данила Тетяна Рудак.

"Ми брали участь у програмі стажування і представляли свій проект "Система виконання покарань: від усвідомлення до покращення". Серед слухачів були юристи, викладачі, люди, які безпосередньо працюють в пеніціарній службі", – зазначив Тарас Духняк.

Івано-франківські студенти пройшли стажування для юристів та змогли вивчати фахову мову.

"Стажування включало в себе навчальні поїздки, зокрема в університет та в мерію. Ми зустрічалися також з директором в’язниці, який розповів про систему в’язниць Фінляндії, зокрема про відкриті в’язниці і те, як вони працюють", – повідомила Лілія Трушко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: