fbpx

Франківські студенти протягом двох тижнів безкоштовно навчалися у Китаї. ФОТО

Суспільство 18:40, 30.12, 2018

Восьмеро студентів факультету іноземних мов ПНУ імені Василя Стефаника, які вивчають китайську мову як другу іноземну, пройшли безкоштовне двотижневе навчання в Тяньцзінському національному університеті іноземних мов (м. ТяньЦзінь, Китайська Народна Республіка).

Навчання відбувалося в рамках роботи щорічного табору, інформує прес-служба ПНУ імені Василя Стефаника.

Студенти-китаїсти відвідували заняття з китайської мови, під час яких поглиблювали свої знання з граматики, аудіювання, письма. Також успішно склали іспит з рівнів знань китайської мови відповідно до міжнародних стандартів (HSK).

Окрім навчальної програми, було багато різних майстер-класів. Зокрема, студенти пройшли майстер-класи з китайської каліграфії, живопису, чаювання, бойового мистецтва та ознайомилися з китайськими музичними інструментами. Всі заняття проходили китайською мовою.

На завершення студенти-китаїсти влаштували для учасників табору презентаційну концертну програму з виконанням українських пісень.

Також студенти подорожували містом Тянь Цзінь, відвідали Пекін та різні його визначні місця – Храм Неба, піднялися на Велику китайську стіну.

"Ми відвідували музеї, пам’ятки архітектури, піднялися на Велику китайську стіну, мали різні майстер-класи. Впродовж двох тижнів їли тільки за допомогою китайських паличок, адже це те ж був своєрідний майстер-клас. Я надзвичайно вдячна всім за надану таку можливість", – сказала студентка Ольга Фединчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: