fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Франківські студенти здобули чотири нагороди на міжнародних змаганнях з вільної боротьби. ФОТО

Франківські студенти здобули чотири нагороди на міжнародних змаганнях з вільної боротьби. ФОТО

Спорт 20:44, 05.12, 2017

28 листопада – 1 грудня 2017 року в Ірані проходив міжнародний турнір з вільної боротьби серед молоді Martyrs Cup. У складі збірної команди України були й студенти з Івано-Франківська.

У складі збірної команди України брали участь студенти факультету фізичного виховання і спорту ПНУ імені Василя Стефаника, майстри спорту України Андрій Джелеп та Валентин Блясецький.

За результатами поєдинків Валентин Блясецький, впевнено перемагаючи спортсменів із Туреччини, двох – з Ірану, із Сирії та Азербайджану, виборов золоту медаль. А інший наш студент-спортсмен – Андрій Джелеп – поступився іранцям і посів друге місце в турнірі, інформує прес-служба ПНУ імені Василя Стефаника.

Ще два студенти ПНУ, майстри спорту України Роман Гуцуляк та Ігор Никифорук, брали участь у міжнародному турнірі з вільної боротьби, який проходив в Кохьла-Ярве (Естонія) "Kuldkaru open".

За результатами поєдинків Ігор Никифорук, зустрівшись у фіналі з титулованим борцем із Великобританії, виборов перше місце. А Роман Гуцуляк у фінальному поєдинку поступився борцю з Росії, виборовши друге місце. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: