fbpx

Франківські студенти зіграли виставу, щоб зібрати гроші на лікування онкохворого хлопчика

Культура 18:37, 24.10, 2018

Студенти Університету Короля Данила, учасники аматорського театрального гуртка, що діє при навчальному закладі, показали благодійну виставу "За двома зайцями". Усі кошти, зібрані під час вистави, буде передано на лікування онкохворого сина бійця АТО – Станіслава Фармуги.

Ініціатором постановки вистави стала заступник директора з виховної роботи ІФФКК коледжу імені Степана Граната УКД Лілія Куцик.

"Проведення заходів, у яких об’єднуються і студенти, і викладачі Університету Короля Данила, уже стає доброю традицією для нашого навчального закладу, – розповідає перший проректор УКД, доктор юридичних наук, доцент Мирослав Луцький. – Так, минулого року ми організували благодійний вертеп, аби зібрати гроші на лікування хворої студентки УКД. Такі заходи об’єднують і працівників Університету, і студентів – від перших курсів і до випускників – навколо спільної справи, дають посил поглянути навколо і допомогти тим, кому така допомога потрібна".

Усі кошти, зібрані під час вистави, а це близько 6000 гривень, студенти Університету Короля Данила передадуть на лікування онкохворого хлопчика, франківця Станіславчика Фармуги.

10-річний Станіславчик Фармуга  – син ветерана АТО Андрія Фармуги. Нещодавно у хлопчика виявили гострий лейкоз – рак крові. 

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: