fbpx

Франківські студенти зможуть проходити волонтерське стажування у європейських країнах. ФОТО

Суспільство 19:15, 09.10, 2017

25-29 вересня у місті Венло в Нідерландах відбулась конференція "EuroCo" міжнародної молодіжної організації "AIESEC". У ній взяли участь 300 делегатів з 45 країн Європи. Івано-Франківськ представили шестеро делегатів.

Головною темою конференції був розвиток лідерства серед молоді, а ідея полягала в зустрічі учасників організації з усієї Європи, порушенні і обговоренні важливих проблем європейського регіону, отриманні нових знань та навичок для учасників організації "AIESEC".

На конференції AIESEC в Україні був відзначений нагородами "За співпрацю з AIESEC в Туреччині" та за найкращі результати з вхідних стажувань в сфері старт-ап "Global Entrepreneur".

"Під час конференції у нас була змога ближче познайомитись з активною молоддю з Європи, зрозуміти проблеми нашого регіону, перейняти цінний досвід в інших учасників. Також нам вдалося знайти нових партнерів з європейських країн, тож починаючи з 10 жовтня студенти Івано-Франківська матимуть змогу поїхати на волонтерське стажування "Global Volunteer" до Греції, Хорватії, Туреччини та Чехії", – ділиться Софія, віце-президент організації AIESEC Івано-Франківськ з вихідних стажувань.

Довідково:

Організація AIESEC – міжнародна молодіжна організація, яка створює можливості для талановитої молоді у всьому світі, розвиває лідерство серед молоді за допомогою міжкультурних обмінів.
В Івано-Франківську AIESEC діє ще з 1989 р. та з кожним роком збільшує кількість учасників у місті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: