fbpx

Франківські та львівські нацгвардійці присягнули на вірність українському народові

Суспільство 13:05, 25.07, 2016

У військових частинах Львівського та Івано-Франківського гарнізонів Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України відбулось свято – 250 військовослужбовців молодого поповнення прийняли присягу на вірність українському народові.

Перед складанням урочистої клятви усі молоді нацгвардійці пройшли програму бойової та спеціальної підготовки, інформує група інформації і комунікації Західного ТУ НГУ. Майбутні захисники навчалися на заняттях зі стройової підготовки, тренувались на заняттях з фізичної підготовки, вивчали тактичну підготовку військ, працювали на засобах зв’язку. Виконували стрілецькі тренування з бойовою стрільбою.

Традиційно Військова присяга розпочалась з внесенням бойових прапорів частин та виконанням Гімну України під музичний супровід військових оркестрів.

В цей урочистий день воїнів вітали командування, ветерани, батьки, друзі та близькі, бажали їм здоров’я і наснаги в службі.

"Специфіка завдань, що виконує Національна гвардія, полягає у повсякденному виконанні особовим складом завдань бойової служби. Тому тільки високе почуття відповідальності, чесність, сумлінність, професійність і належна підготовка кожного воїна допоможуть вам з честю виконувати усі поставленні службово-бойові завдання за призначенням", – наголосив у своїй вітальній промові командир Львівського полку полковник Степан Логуш.

Також на легку службу усіх молодих воїнів благословили військові капелани.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: