fbpx

Франківські ветерани взяли участь у півмарафоні – щоб допомогти колезі, яка втратила ногу на війні. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 11:27, 30.10, 2017

У Львові ветерани-учасники благодійного проекту "Переможці" взяли участь у Lviv Half Marathon. Мета – назбирати на спортивний протез побратиму.

Про участь франківців у проекті в мережі розповів Андрій Долик. 

"Ось такі ми "Переможці", "Госпітальєри", ГО "ОСУ АТО", люди з величезною жагою до життя. Всіх нас об'єднала єдина мета – благодійний марафон задля збору коштів на протез для чарівної дівчинки Оля Тарасевич", – написав Східний Вовк і виклав фото.

"Дощ, вітер, холод сьогодні у Львові  але нас об'єднує велика справа. Ми з "Переможцями" бігли заради здійснення мрії нашої захисниці. Оля Тарасевич втратила ногу на передовій. Дівчина дуже мріє займатися спортом! Для цього потрібен спеціальний спортивний протез. 

Долучайтеся до здійснення мрії. Переходьте за лінком та тисніть Підтримати!" – закликала спільноту координаторка проекту, ведуча на "1 плюс 1" Соломія Вітвіцька. 

 

Ользі 25 років. Дівчина з Вінниччини, служила на передовій у 72-й бригаді. Одного ранку прокинулася на передовій від вибуху. Олі відірвало ліву ногу.

Мужня жінка не здається. Вона прагне міцно стояти на ногах і далі мати можливість носити синочка на плечах. Спорт – це ще й найкраща психологічна реабілітація, і для заняття спортом Олі потрібен спеціальний спортивний протез, який наразі держава не оплачує ветеранам АТО. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: