fbpx

Франківські виробники представили органічну продукцію у Польщі

Економіка 08:43, 11.12, 2018

Керівники підприємств харчопереробної галузі Івано-Франківська взяли участь у Міжнародній виставці-ярмарку високоякісної органічної продукції "EKOGALA - 2018", що проходила 7-8 грудня у польському місті Жешув.

Учасниками виставки були виробники екологічно чистої сертифікованої продукції з різних країн Європи, зокрема з Румунії, Німеччини, Чехії, Словаччини, Польщі та інші, інформує прес-служба МВК.

Основною метою виставки є розповсюдження інформації про здорову їжу та органічну сільськогосподарську продукцію, а також про екологічні туристичні зони Підкарпатського воєводства, Польщі, України та Європи в цілому.

У заході взяли участь понад 50 представників з різних міст та країн, протягом двох днів відвідало виставку понад 10 000 осіб.

Спеціалізацією цьогорічного ярмарку були хліб, сири, хлібобулочні й молочні вироби, а також мед та продукти бджільництва. Наш місцевий виробник ТДВ "Івано-Франківський хлібокомбінат" яскраво презентував на виставці зразки своєї продукції, зокрема сушку ванільну, сушку з маком та печиво цукрове. Представник малого та середнього бізнесу міста – науково-виробнича фірма "Елітфіто" – презентувала свою унікальну продукцію: різноманітні рослинні олії холодного віджиму в асортименті. Представники медоварів презентували меди різних сортів, питні меди та інші продукти бджільництва.

Під час заходу відбулися переговори представників української делегації та польських партнерів щодо перспектив подальшої співпраці.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: