fbpx

Франківського митника, спійманого на хабарі, суд визнав винним в адмінпорушенні

Суспільство 16:25, 24.03, 2017

Прокуратура області забезпечила участь у судовому розгляді адміністративного протоколу за ч. 1 та ч. 2 ст. 172-7 (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів) КУпАП щодо одного з керівників Івано-Франківської митниці ДФС.

Встановлено, що всупереч вимогам статті 28 Закону України "Про запобігання корупції" посадовець, знаючи про наявність реального конфлікту інтересів, не повідомив про це безпосереднього керівника та прийняв рішення в цих умовах, інформує прес-служба обласної прокуратури.
Так, отримавши для розгляду ухвалу Вищого адміністративного суду України щодо необхідності сплати судового збору у справі, в якій він особисто був позивачем, посадовець прийняв рішення про залишення ухвали суду без руху.
Таким чином, через несплату Івано-Франківською митницею ДФС судового збору касаційна скарга була повернута митниці.
Судом першої інстанції посадовця визнано винним у вчиненні вказаного адміністративного правопорушення. 
Як писав КУРС, заступника начальника Львівської митниці ДФС України Володимира Шокала, який наразі відряджений та тимчасово виконує обов'язки заступника начальника Івано-Франківської митниці ДФС України, затримали на спробі дати хабар у розмірі 40 тис. доларів США.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: