fbpx

Франківських будівельників вітали зі святами колядою

Суспільство 20:50, 22.01, 2018

З дзвінкою колядою сьогодні, 22 січня, до місцевої компанії забудовника “Благо” завітали хористи з Народного дому №1. Для колективу будівельників лунали колядки та різдвяні віншування, побажання здоров’я, щастя, достатку, миру і злагоди.

Запросив виконавців привітати піснями своїх колег Володимир Бик, який також є учасником хору.

“Окрім офіційної зайнятості, я входжу до складу аматорського хору “Благо” від Народного дому №1, адже спів став моїм хобі”, – наголосив пан Володимир.

За коляду та добрі слова дякувала вся команда БК “Благо”. Зокрема, комерційний директор компанії забудовника Роман Коржак наголосив:

“Ми завжди дотримуємось традицій і тому радо запросили такий прекрасний хор в офіс для того, щоб нашим працівникам заколядували”.

Староста хору Мирослав Николяк зазначив, що вони уже встигли побувати на багатьох підприємствах і їх мета, прославляти Христа в ці останні святкові дні.

Додамо, що компанія “Благо” є одним із лідерів на ринку забудовників Івано-Франківська. Зараз вони реалізовують масштабний проект будівництва Району “Манхеттен”. Новий житловий комплекс проектується з врахуванням останніх тенденцій та детальним плануванням квартир відповідно до стандартів Smart home. 

Крім того, компанія здійснює будівництво таких комплексів: Житловий масив "Паркова Алея", "Містечко Соборне", Комплекс елітних апартаментів "Parus", Житловий комплекс "Comfort Park" та Котеджне містечко "Franko River Club".

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: