fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Франківських стоматологів обурили коментарі до відео з бійкою між активістом і головлікарем міської стоматполіклініки

Франківських стоматологів обурили коментарі до відео з бійкою між активістом і головлікарем міської стоматполіклініки

Суспільство 18:17, 24.11, 2015

Колектив Івано-Франківської міської стоматологічної поліклініки заявив про підтримку головного лікаря закладу Михайла Семеніва. Заяву підписали понад сто працівників клініки.

До редакції КУРСу навідалася делегація представників міської стоматполіклініки з проханням опублікувати заяву колективу на підтримку головного лікаря Михайла Семеніва. Йдеться про сутичку увечері 20 листопада між головлікарем і громадським активістом, який поцікавився в медика, чому той випиває на робочому місці. Відео суперечки, яка переросла в бійку, виклали в мережу. Найбільше обурення в колективу лікарні викликали коментарі користувачів соцмереж під публікацією з відео.

"Ми, працівники, Івано-Франківської міської стоматологічної поліклініки, обурені неправдивою і провокативною інформацією в соціальних мережах про нашого колегу, члена профспілки медичних працівників, керівника нашого закладу Семеніва Михайла Петровича. Працюючи під його керівникцтвом більше п'яти років, знаємо його як справедливого, толерантного, відповідального керівника, який однаково вимогливо ставиться до всіх працівників. Враховуючи коментарі до відеоролика, підозрюємо, що провокативний відеосюжет пов'язаний з конфліктом між головним лікарем Семенівим М. П. і працюючим лікарем, що триває вже кілька місяців. Вважаємо, що це помста за справедливе зауваження керівника, яке лікар сприйняла за образу честі і гідності. В даний час головний лікар знаходиться в обласній клінічній лікарні в стаціонарі з тілесними ушкодженнями. Ми, працівники поліклініки, засуджємо дії молодих людей, які поширили неправдиву інформацію, намагаючись скомпрометувати нашого колегу, керівника і наш заклад", – йдеться в заяві. 

Відео бійки можна переглянути тут  Головного лікаря франківської стоматполіклініки звинуватили у п’янстві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: