fbpx

Франківських студентів запрошують до участі в проекті "EU Study Days in Ukraine"

Суспільство 13:44, 09.02, 2017

Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ оголошують про набір учасників на вісімнадцяту сесію EU Study Days in Ukraine, яка проходитиме в Івано-Франківську.

Дедлайн подачі заявок – 3 березня 2017 р.

Сесія відбудеться 30 березня – 2 квітня 2017 року в Івано-Франківську. До участі в ній запрошують учасників з усіх регіонів України. Єврошкола – це унікальна можливість для українських студентів та випускників ВНЗ отримати нові знання від найкращих фахівців з Європейського Союзу та України

Хто може взяти участь?
Участь можуть взяти студенти (останні курси) та випускники українських ВНЗ (які закінчили університет не більш ніж три роки тому) з усіх регіонів України.

Пріоритет буде надаватися студентам та випускникам, що здобули (або здобувають) освіту за спеціальностями: міжнародні відносини, європейські студії, право, політологія, економіка, фінанси, бізнес, соціологія, журналістика, історія, культурологія, філософія та філологія.
 
Як взяти участь?
Для подання заявки на участь в EU Study Days потрібно заповнити онлайн-анкету, яку Ви знайдете за цим посиланням.

Кінцева дата подання заявок – 03 березня 2017 року, 23:00.

Для участі у сесії буде відібрано 40 осіб з різних регіонів України. Відбір учасників відбуватиметься на основі поданої заявки та за такими критеріями: а) освітній рівень студента чи випускника, б) представлення максимально можливої кількості регіонів, в) володіння англійською мовою.

Про проект EU Study Days

EU Study Days є проектом Представництва Європейського Союзу в Україні, що дає можливість українським студентам та випускникам ВНЗ дізнатися більше про Європейський Союз та стосунки між ЄС та Україною від ключових експертів у цій сфері. Крім того, проект має на меті створити мережу української молоді, яка спілкуватиметься й надалі для обміну досвідом та впровадження разом спільних ініціатив.

Участь у Єврошколі є безкоштовною для відібраних студентів. Організатори оплачують проїзд, проживання та харчування учасників з інших міст.

Робочі мови Єврошколи – українська та англійська. Знання англійської мови (вміння говорити та читати англійською, а також розуміти усне мовлення) є обов’язковим для участі. У 2017 році будуть проведені ще три сесії EU Study Days (Єврошкіл) в Маріуполі, Запоріжжі та Миколаєві.

Більше інформації про EU Study Days (точні дати, методи відбору кандидатів, місця проведення) доступні на сторінках мереж Facebook та Vkontakte

Контактні особи: Ірина Мовчан, Директор Українського освітнього центру реформ, imovchan@cure.org.ua 
Координаційна група проекту: email: eustudydays@gmail.com, тел.: 097 321 47 30

Проект здійснюється в рамках інформаційної програми Представництва Європейського Союзу в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: