fbpx

Франківський актор знявся у першому українському трилері "Шлях мерця". ВІДЕО

Культура 13:31, 13.07, 2016

У Києві вже чотири місяці проводяться зйомки першого українського хорор-фільму “Шлях мерця”. У широкий прокат стрічка вийде наприкінці 2017-го або на початку 2018-го року.

У центрі стрічки – пригоди актора театру й кіно Миколи Вересня (він грає самого себе), який випадково отримує таємничу валізу-дипломат, після чого на нього починається полювання, яке очолює міністр МВС Бармалаєв. У якийсь момент стає зрозуміло, що Вересень – мертвий. Він загинув на знімальному майданчику, граючи царя Івана Грозного. І оскільки в момент смерті він грав тирана, саме тому він потрапляє в пекло, пише сайт film.lviv.ua.

Режисер фільму і автор сценарію Георгій Фомін обіцяє глядачам багато крові, нечисті та вампірів, хоча й наголошує, що фільм насправді про любов і смерть і про те, що любов перемагає смерть.

У творчій команді проекту, над яким працює компанія ТОВ "Директорія Кіно", відомий український художник Андрій Єрмоленко та продюсер групи "Перкалаба" Олег Гнатів.

Серед акторського складу – іванофранківець Іван Бліндар.

Читайте також: Вийшов перший трейлер українського хоррору "Шлях мерця"

​"Шлях мерця" – малобюджетний фільм. Загальний бюджет фільму складає всього 18 мільйонів гривень. Половину суми виділило Держкіно. Продюсер фільму Ігор Савиченко (продюсував гучну драму "Поводир") сподівається, що в українському прокаті фільм збере 10-12 мільйонів гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: