fbpx

Франківський бізнесмен чотири роки бив свою дружину. ВІДЕО

Суспільство 18:55, 21.07, 2017

В будинку Івано-Франківська чоловік мало не до смерті забив свою дружину. Патрульні ледве врятували жінку від садиста: несамовиті крики, які лунали з квартири, підняли на ноги всіх сусідів.

Нагадаємо, 17 липня на 102 надійшло повідомлення про бійку у квартирі на вулиці Сєченова. Заявник розповів, що з сусідньої квартири чує крики – чоловік б'є свою дружину.

Того вечора патрульних викликали сусіди. Люди не витримали, коли йшла друга година домашньої бійні, йдеться в сюжеті "Надзвичайних новин".

Крізь скло на дверях правоохоронці бачили: чоловік гамселить та душить дружину. Двері намагалися виламати. Але марно. За мить жінці вдалося якось вирватися та повернути ключ у замку. Що побачили в квартирі патрульні, просто шокує – сліди крові, розбиті двері, скло у руці розлюченого чолов'яги. Ця ніч цілком могла стати для жінки фатальною.

Але 47-річний чоловік пояснив – то була всього лише профілактична бесіда. На чоловіка надягають кайданки. Але затримують лише на кілька годин. Потім він повертається додому.

Натомість його 32-річна дружина – у лікарні. В неї черепно-мозкова травма, численні забої. Згадувати пережите жінка не хоче. Копам розповідає: чоловік її б'є регулярно.

"Такі насильницькі дії чоловік влаштовував жінці приблизно чотири роки. Але це перший раз вона вирішила звернутися до правоохоронців за допомогою", – розповідає т. в. о. керівника сектору комунікації ГУНП Нацполіції в області Тетяна Іванюк.

Він – місцевий бізнесмен. Разом з жінкою та двома дітьми мешкає в елітній новобудові. Двері знімальній групі не відчиняє. Сусіди зізнаються, що крики з квартири чують не вперше.

За фактом побиття поліція розпочала кримінальне провадження. Але штраф та виправні роботи – це все, що загрожує домашньому тирану.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: