fbpx

Франківський лікар Роман Фіщук серед переможців міжнародної програми The Alumni Awards

Здоров'я 10:40, 20.04, 2018

Лікар-отоларинголог з Івано-Франківська, що спеціалізується на сурдології, переміг у категорії "Суспільний вплив".

Українець Роман Фіщук Roman Fishchuk став одним із переможців міжнародної програми The Alumni Awards, що відзначає досягнення випускників британських вишів по всьому світу. Роман переміг у категорії "Суспільний вплив", повідомляє British Council Ukraine

Також відзначили професійні та підприємницькі досягнення учасників.

Серед переваг, які отримають переможці, – нагода познайомитися і співпрацювати з впливовими особами, взаємодія з медіа та професійні зв'язки й контакти.

Роман Фіщук – лікар-отоларинголог ЦМКЛ, керівник відділення клінічних випробувань ЦМКЛ, засновник Навчально-практичного центру слуху Івано-Франківського національного медичного університету. Мова про визначення порушення слуху у дітей. Ці медичні послуги на сьогоднішній день малодоступні в Україні.

Саме досвід роботи Романа Фіщука в закордонних клініках в Англії і стажування в Сполучених Штатах Америки дозволяють йому успішно практикувати. 

КУРС писав, що науковець ІФНМУ виконує унікальні для Франківська операції.

Нагадаємо, американський отохірург Річард Вагнер на базі Івано-Франківської обласної клінічної лікарні проводив реконструктивні операції пацієнтам із набутими вадами слуху і навчав спеціалізованій хірургії тутешніх лікарів та медиків університетського Центру слуху.

Читайте також: Дискусія Meet the TEDx від Романа Фіщука: фізичні вади як мотивація до успіху

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: