fbpx

Франківський нардеп розповів про стосунки з Коломойським та Яценюком. ВІДЕО

Стиль життя 14:16, 29.02, 2016

Народний депутат Олександр Шевченко у програмі "Щаслива без причини" розповів про стосунки з прем'єр-міністром Яценюком, першу зустріч з Ігорем Коломойським та чому з президентом Порошенком ні про що не можна домовлятись.

Олександр Шевченко у розмові з журналісткою телеканалу 112 назвав власників курорту "Буковель" і пояснив, чому не вважає себе олігархом.

"Є декілька інвесторів  Ігор Палиця, Ігор Коломойський, Боголюбов, Олександр Шевченко,  зазначив нардеп. – Це не олігархічний клан, а люди, які свої зароблені гроші вклали у проект, що дав десяткам тисяч людей роботу".

Президента Петра Порошенка Шевченко вважає людиною, яка не тримає слова.

"Президент Порошенко ніколи не тримає свого слова, для нього всі решта політики  це пєшки у його великій грі… Пам’ятаєте, були розмови, коли Ігор Валерійович мав їхати про щось домовлятися з Порошенком? Так я хочу сказати, що рівень брехні тут не має меж. По-перше, у той день був день народження його сина, а це набагато важливіше, ніж зустріч з будь-яким президентом. По-друге, я з ним говорив на цю тему, то жодних пропозицій і запрошень не було, самі видумуємо, самі  спростовуємо",  заявив Шевченко.

Ігоря Коломойського Шевченко називає чесним, у позитивному сенсі "без гальм" та людиною, яку ніхто не може залякати. Перша зустріч Олександра Шевченка з олігархом відбулась у 2002 році, коли нинішній нардеп став молодшим партнером Коломойського. Тоді їх познайомив спільний товариш  Ігор Палиця.

"Сиділи в офісі, у великому кабінеті. Він зайшов… Чоловік небритий, з великою шевелюрою, у светрі. Ми поговорили, пообідали, він подумав  і ми об’єднались у "Буковель",  згадує про першу зустріч з Коломойським.

Арсеній Яценюк, за словами Олександра Шевченка, на відміну від Порошенка, робить реальну роботу, але йому нав’язують міністрів, яких він не може контролювати.

"Я не можу погано відзиватись про прем’єра, ми не друзі, але у нас товариські відносини. Зустрічаємось десь раз у три місяці, говоримо про одну тему  будівництво доріг в Україні. У мене дві цілі: прибрати дурнів з влади і побудувати дороги".

Згадав Шевченко і про те, як ставив на лижі та вчив кататися Арсенія Яценюка ще у 2007 році.

З партнерами Яценюка по «Народному Фронту» Андрієм Іванчуком та Миколою Мартиненком Шевченко товаришує давно, але, оскільки перебувають у різних партіях, на політичні теми не спілкуються.

"З Мартиненком і Іванчуком ми пили разом на Різдво 2015 року. Пили не вино, а нашу місцеву хріновуху. Я п’ю все, але подобається пити вино. З Андрієм Іванчуком на політичні теми не говоримо. Він мій друг дитинства".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: