fbpx

Франківський офіцер показав, що знаходить українська розвідка в "путінському гумконвої". ФОТО

Суспільство 23:10, 14.09, 2015

Тротил, гранати, детонатори та інші вибухові речовини, що їх знайшли військові розвідники ЗСУ, були упаковані в білі "гуманітарні" російські мішки.

Підполковник, прес-офіцер Західного регоінального командування, франківець Тарас Грень опублікував у Фейсбук фотографії "закладки" біля Маріуполя. 

"На Маріупольському плацдармі військові розвідники ЗСУ попередили масовий теракт", – повідомив військовик. 

Викрилось, за його словами, ще одне підтвердження того, що так звані "путінські гумконвої" перевозять зброю та вибухівку для знищення населення України. На фото  спеціально обладнана "закладка", яка була викрита і знешкоджена бійцями військової розвідки Збройних Сил України на Маріупольському плацдармі неподалік селища Орловське. 

В закладці було чотири кілограми тротилу, гранати до ручного протитанкового гранатомета, термобаричний боєприпас та набір різноманітних детонаторів.

"З огляду на особливість цього схрону можна констатувати, що він створений недавно. За набором вибухових речовин можна зробити припущення, що з них, можливо, мали виготовити міну для підриву пасажирського автобуса. Прикметно, що всі ці боєприпаси та обладнання були спаковані у білі "гуманітарні" російські мішки. А також позначені спеціальним скотчем "Фонд помощи Новороссии",  пише Тарас Грень.

Нагадаємо, що цей фонд створений і активно діє в Російській Федерації, зазначає він.

Офіцер наголошує, що замість проголошених продуктів харчування у білих вантажівках до України завозяться зброя і боєприпаси, призначення яких  вбивати мирних українців, нищити інфраструктуру нашої держави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: