fbpx

Франківський проект "Дрібнота" представив літню програму для дітей

Суспільство 20:19, 16.05, 2018

Дитячий освітній проект "Дрібнота", що його реалізують у Франківську активісти Наталія Найда та Роман Ганжа, поділився літньою програмою. Вона пройде у Франківську та в Карпатах.

Інформацією про літні активності для дітей від "Дрібноти" поділилася координаторка проекту Наталія Найда. Вона поінформувала, що на території "Промприладу" в публічному просторі "Промприлад.Реновація" незабаром відкриється експериментальний цех проекту. 

"Уявіть собі простір, де будуть відбуватись шалені і на перший погляд немислимі речі. Місце, яке виховує природню цікавість дітей, де процвітають інновації, творчість і навчання. Спільнота, яка зібралась з усіх куточків України, щоб поділитися новим досвідом, місце радості, – пише Наталя Найда. – Освітньо-експериментальний цех Дрібнота (на території екосистеми Promprylad. Renovation). Проект, який почався 9 років тому і переріс у позашкільну освіту, цього року вже матиме свій простір, сталі програми та чітку місію".

Читайте: Галерея, майстерні, дитячий коворкінг: у Франківську на заводі "Промприлад" відкрили публічний простір

Що буде відбуватись у "Дрібноті" найближчим часом?

Червень:
– 2 червня в парку Шевченка пройде Дрібнота 2018: сімейний пікнік – щорічний подарунок дітям міста. 
– "Науковий табір" – 5 днів науки та експерементів;
– "Рестораниий проект" – 5 днів дослідження, створення концепції, розробка всіх деталей, меню, фінанси, маркетинг, ментори (директори справжніх ресторанів), створення інвестиційного пакету та презентація інвесторам (батькам).

Нагадаємо, торік з нагоди Дня дітей у міському парку Шевченка відбулося дитяче свято з велоперегонами "Дрібнота".

Серпень:
– "Kids bike camp" – 12 днів тренувань, професійний дитячий велотабір в горах;
– "Архітектурна школа" – 6 днів архітектури, креслень та створення прототипів.

"Це те, що вже точно відбудеться цього літа, ще працюємо над іншими напрямками і наповненням липня. Всі дати, умови, вік і вартість буде описано вже зовсім скоро на нашому сайті, який ми запустили завдяки підтримці Urban Spase 100, і ще раджу вам підписатись на сторінку Дрібнота", – додає координаторка. 

Вона зазначає, що проект співпрацює з викладачами з усієї України, привозить їх до Франківська і паралельно готує своїх.

У планах "Дрібноти" – напрям стипендій для дітей та запуск стипендійного фонду, який може підтримати кожен через https://dribnota.com.ua/scholarship

"Цей проект для мене "про любов", без любові не стане сил зробити все задумане!" – підводить риску Наталія Найда.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: