fbpx

Франківський студент став призером Всеукраїнської олімпіади з гістології, цитології та ембріології

Здоров'я 14:32, 19.04, 2019

В Полтаві на базі Української медичної стоматологічної академії відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Гістологія, цитологія та ембріологія».

В олімпіаді взяли участь 50 студентів медичних та класичних університетів з Вінниці, Дніпра, Запоріжжя, Івано-Франківська, Києва, Львова, Одеси, Полтави, Сум, Тернополя, Ужгорода, Харкова, Чернівців, інформує прес-служба ІФНМУ.

Івано-Франківський національний медичний університет представляли переможці першого етапу, студенти другого курсу медичного факультету Сергій Костелей, Назарій Огороднік, Ірина Лисак, Яна Дмитришин, Юрій Войціцький та Ольга Малішевська.

Програма олімпіади включала два тури, письмовий та комп’ютерний. Завдання олімпіади передбачали письмову відповідь на два теоретичних запитання зі спеціальної та загальної гістології та ембріології, діагностику цифрових зображень мікропрепаратів та електронних мікрофотографій, вирішення тестових завдань.

Команда ІФНМУ продовжила традицію успішних виступів на змаганнях олімпіади. Назарій Огороднік став призером олімпіади, виборовши третє місце в індивідуальному заліку. Сергія Костелея нагородили дипломом журі за кращу відповідь на теоретичні питання.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: