fbpx

Франківський творчий тандем Мох і Петро Буяк покаже Львову всю правду про Rock-n-Roll

Культура 23:15, 01.03, 2016

Виставка-проект "Вся правда про Rock-n-Roll" від Моха і Петра Буяка відкриється за участю творців завтра, 2 березня, у Львові.

"Люди люблять міфи. Люди люблять казки. Люди люблять байки. Це потаєнне бажання вернутись в дитинство. Сховатись там від пронизливих вітрів життя. Міфи Древньої Греції, які ти прочитав маленьким. Казки дідуся, що присипав тебе маленького, коли ти хворів. Байки друзів, хто краще і смішніше придумає якусь страшилку чи фантасмагорію.

Нова колекція картин Петра Буяка саме про це. Виконана в техніці малюнків на останній сторінці зошита для алгебри, вона віє свіжістю і наївним сприйняттям життя. Тією наївністю, яка додає сили прожити і пережити. Наївністю, яка є Вірою. Усі історії є основані на фактах, які повів Mox Perkalaba, він же Олег Гнатів, зі свого життя", – анонсують виставку організатори.

Одним з таких фактів, наприклад, є те, що брат Фреді Мерк'юрі, щоби назбирати на один з його альбомів, мусив "трохи на сотці постояти".

Відкриття виставки о 19.00 в пабі Люфт, Львів. Обіцяють тематичний фуршет з авторами. Заодно можна буде дізнатися, що пив брат Фреді під час вояжу Україною. 🙂 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: