fbpx

Франківський "Ураган" у другому турі Екстра-ліги впевнено переграв "СумДУ"

Спорт 17:26, 13.09, 2014

У матчі другого туру Екстра-ліги івано-франківський "Ураган" не залишив шансів "СумДУ", перегравши суперників з рахунком 6:1.

Підопічним Івана Скіцка вдалось реабілітуватися за невдалий перший матч сезону. Після домашнього програшу хмельницькому "Спортлідеру+" іванофранківці більш ніж упевнено переграли на виїзді новачка "вишки" сумський "СумДУ", пише Sport.if.ua.

"Дракони" уже в першому таймі засвідчили свою перевагу над суперником, і голи не змусили себе довго чекати. Уже на 5-ій хвилині Боргун відкрив рахунок у матчі, а невдовзі Горбатий його подвоїв. Зазначимо, що для Юліана це вже другий м'яч за франківців у новому сезоні. Насиченою вийшла 13-а хвилина матчу, на якій суперники обмінялись точними ударами, а один з лідерів "Урагану" Сімка отримав другу жовту картку і покинув майданчик. Однак перед самою перервою Корсун відновив перевагу своєї команди у три м'ячі, і за рахунку 1:4 команди відправились у роздягальні.

Довести матч до перемоги для "драконів" уже було справою техніки, бо сумчанам ніяк не вдавалось знайти контраргументи діям франківської команди. До кінця зустрічі по дублю оформили Корсун і Зварич, встановивши таким чином фінальний рахунок 1:6.

Тож команда Скіцка може з хорошим настроєм готуватися до чергового поєдинку, який відбудеться вже 20 вересня: до Івано-Франківська завітає луганський "ЛТК".

"СумДУ" – "Ураган" 1:6 (Боргун, 5, Горбатий, 8, Зварич, 13, 28, Корсун, 19, 22 – Зеленський, 13)

"СумДУ": Хавренко (Сітнер, 15), Бурдюг, Ганжа, Довгополов, Сорока, Ніколенко, Шаповал, Зеленський, Чухненко, Таран, Смоляк.

"Ураган": Біров (Колток, 36), Кіндратів-к, Сімка, Зварич, Горбатий, Пелех, Корсун, Боргун, Лясковський, Рудавець, Баланик, Миколюк, Ковельський.

Попередження: Сімка, 10, Баланик, 30 – Бурдюг, 13, Таран, 22, Зеленський, 28.

Вилучення: Сімка, 13 (повторне попередження).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: