fbpx

Франківці прийшли "Назустріч улюбленому письменнику" з Ольгою Деркачовою. ФОТО

Культура 11:23, 09.02, 2017

Днями в івано-франківському кафе "Світлиця Мулярових" відбулася зустріч з письменницею Ольгою Деркачовою в рамках реалізації проекту "Назустріч улюбленому письменнику”.

Для того, щоб стати учасником заходу, необхідно було пройти опитування, яке полягало у тому, щоб дати правильні відповіді на 10 запитань про життя і творчість Ольги Деркачової. Анкетування пройшли 657 осіб, з яких 37 дали правильні відповіді на всі запитання анкети. Переможці отримали у подарунок книгу "Крамниця щастя" з автографом автора, інформує Поступовий гурт франківців.

Також присутні мали можливість ставити питання письменниці щодо її творчості і послухати розповідь авторки про те, звідки вона черпає ідеї для своїх творів, як обирає героїв і коли їй найкраще пишуться романи.

Як писав КУРС, в рамках проекту відбудеться ще дев’ять літературних зустрічей, загалом – десять розмов з найбільш відомими письменникамиТоп-10 найпопулярніших у прикарпатців місцевих письменників виглядає так: Ю. Андрухович, Т. Прохасько, Т. Малярчук, М. Ткачівська, О. Деркачова, С. Процюк, М. Вайно, Є. Баран, Г. Петросаняк та О. Слоньовська. Щоби взяти участь у проекті, треба отримати опитувальник (анкету), в якому відповісти на 10 запитань з життя і творчості письменника. Анкети слід питати у бібліотеці та обох видавництвах. Натомість кожен учасник одержить книжкову закладку з художнім фото та біографією улюбленого автора.

Наступна зустріч з Тарасом Прохаськом.

Фото Ростислава Кондрата

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: