fbpx

Франківці розкритикували вигляд 3D-фонтана, який Марцінків хоче встановити до Дня міста. ВІДЕО

Суспільство 18:36, 30.04, 2018

Міський голова Руслан Марцінків показав проект світлового 3D-фонтана, який може з’явитися до Дня міста на площі Шептицького в Івано-Франківську.

Руслан Марцінків опублікував відео з YouTube-каналу приватного підприємства "Ялинка України", яке, вочевидь, має встановити ілюмінацію, і написав:

"Що ви думаєте про такий фонтан на площі Шептицького?"

Коли ж франківці почали критикувати проект, Марцінків уточнив:

"Це буде тимчасова споруда на час святкування. Її встановлять на час святкування Дня міста!"

1

Така ініціатива мера викликала неоднозначну реакцію франківців у коментарях. Здебільшого містяни відреагували негативно:

Андрій Назаренко Відповідно до статті 6 Закону України «Про архітектурну діяльність». 
Виключно на конкурсній основі здійснюється розроблення проектів об'єктів архітектури, реалізація яких справляє істотний вплив на розвиток і формування забудови населених пунктів, об'єктів, що розміщуються в зоні охорони пам'яток історії і культури або можуть справляти негативний вплив на території та об'єкти природно-заповідного фонду, а також об'єктів архітектури загальнодержавного значення.

алексей чевгуз якось дешево виглядає.

Roman Kushneryk Не треба ніяких гірлянд не в новорічний період , краще фасади пам'яток архітектури відремонтуйте в центрі міста, набагато красивіше буде!

Андрій Когут Доробіть те що почали……відзвітуйте а тоді шось інше робіть. А не розісрати пів франківська і нічого не закінчити!

Milana Todoryuk досить гарно…але можна було б і краще

Miroslava Marchuk Гарно !

Olya Chychanovska Краще вкласти гроші в дороги і на їх прибирання!

Наталя Савін Звичайно що гарно. А кому не подобається подавайте свої ідеї!!!!

Мар'яна Криль Дуже красиво!

Ruslana Kril Мені здається, що площа Шептицького уже є довершеною, не настільки великою, щоб ще додавати фонтан; хоча фонтан- красивий, для мене асоціюється з свічею, а отже і з провідною роллю митрополита Андрея у формуванні української нації

Kristina Kovbas Я б була проти, якби хто питав:) Площа Шептицького має якусь свою сакральність, історію, і це відчувається, а такий сучасний фонтан псував би все враження від перебування на площі

Олександр Яницький Потрібно прибрати отой "фалос" від міської ради і поставити там цей фонтан – буде дивитись дуже гарно, а от на площі Шептицького він виглядатиме зайвим. Там цілком вистачає ротонди та "сонця".

алексей чевгуз Мені цікаво як оце "Чудо" буде виглядати вдень – як купа залізяча, та й ще скільки воно коштує ?

Віталій Каралаш Не найкращий варіант. В день ця конструкція буде виглядати не дуже добре

Roman Lychuk Не треба це не сучасно, він обмежений. Фонтан має бути з водою, може бути з підсвіткою, але не такою. Це не сучасно.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: