fbpx

Франківці скаржаться на безлад з маршрутками в районі Вовчинецької – мерія обіцяє порядок вже завтра

Суспільство 18:11, 24.10, 2017

Мешканці нарікають, що маршрутні автобуси об'їжджають закриту на ремонт Вовчинецьку, як заманеться водіям. В управлінні транспорту запевнили, що проблему вирішать найближчим часом.

До редакції КУРСу звернулися франківці, які користуються громадським транспортом, що рухається по вулиці Вовчинецькій, значна частина якої закрита на ремонт. 

Зараз на Вовчинецькій в районі вулиці Пстрака відповідний знак попереджає про об'їзд  по вулиці Миру. Та частина маршруток, як кажуть мешканці, повертають на Пстрака, частина рухається Вовчинецькою до вулиці Виговського і здійснюють об'їзд вулицею Хмельницького. Деякі взагалі примудряються доїхати до католицького костелу, щоб потім по тротуару повернути на вулицю Гуцульську. Тому людям не зрозуміло, де саме тепер знаходиться зупинка на вулиці Трачів.

"Вчора звертався в управління транспорту, де мені дали відповідь, що з проблемою зіткнулись по факту і що на сьогодні, 24 жовтня, у них планується нарада з керівництвом поліції і перевізниками, де питання буде вирішено. Тим не менше, станом на 16 годину маршрутки і далі їздять, кому як заманеться. То в мене питання: завтра зранку, коли буду йти на роботу, де чекати автобус: на зупинці, де рух перекритий, чи на початку вул. Пстрака, де навіть немає накриття, щоби сховатися від дощу? Чи краще вийти раніше й піти пішки?"  цікавиться франківець Віталій Гриш.
 

Заступник начальника управління транспорту і зв'язку міськвиконкому Андрій Гіглюк у коментарі КУРСу повідомив, що в управлінні знають цю проблему і вже мають рішення. Днями відбулося засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху, де затвердили єдину офіційну і обов'язкову для всіх транспортних засобів схему об'їзду Вовчинецької.

"До сьогодні єдиної схеми не було, стоїть знак, але водії маршруток на власний розсуд обирають відповідно до правил дорожнього руху, як саме їм об'їжджати Вовчинецьку… Сьогодні підписано протокол, схему буде доведено до відома всіх перевізників, і вже завтра об'їзд буде здійснюватися виключно через Пстрака і Миру",  запевнив Андрій Гіглюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: