fbpx

Франківці збираються помститися кандидатам за хаотичну розклейку агіток

Політика 19:13, 21.05, 2014

Іванофранківці об’єднуються для боротьби з недобросовісною політичною агітацією кандидатів у народні депутати на проміжних виборах у 83-му окрузі. Про це повідомив керівник проектів ІФ ОО «Комітет виборців України» Ігор Ткач.

За його словами, агітація багатьох кандидатів щодня з'являється у недозволених місцях. Натомість кандидати стверджують, що самі агітацію не розповсюджують, а волонтери, мабуть, не знають, де дозволено, а де заборонено клеїти листівки.

«Жителі Івано-Франківська збираються в ініціативну групу і також наймуть «волонтерів», які також не будуть знати, як клеїти агітаційно-інформаційні матеріали. Будуть клеїти їм на автомобілі, на будинки, на квартири», – повідомив Ігор Ткач.

Нагадаємо, за законодавством, «плакати, стенди, листівки та інші друковані агітаційні матеріали (крім матеріалів, що розміщуються на носіях зовнішньої реклами) розміщуються лише у місцях, визначених і обладнаних місцевими органами виконавчої влади чи органами місцевого самоврядування». Відповідні місця мають бути визначені та обладнані не пізніш як за 45 днів до дня виборів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: