fbpx

Франківців кличуть вчитися користуватися системою ProZorro.Продажі

Суспільство 20:54, 11.12, 2018

ДП "Прозоро.Продажі" спільно з "Інститутом висвітлення війни та миру" запрошують представників громадськості на презентацію та майстер-клас з використання системи ProZorro.Продажі в Івано-Франківську.

Захід відбудеться у середу, 12 грудня, о 18:00 год. в Promprylad.Renovation (приміщення заводу "Промприлад") за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Сахарова, 23, 3 поверх.

Вхід вільний, за умови попередньої акредитації: https://goo.gl/iJE54N

Ви дізнаєтесь, як правильно та ефективно використовувати інструменти моніторингу продажу комунального майна на регіональному рівні та аналізувати результати роботи місцевих органів самоврядування. Також як ефективно комунікувати з місцевою владою щодо запровадження змін у своєму місті та що робити зі зловживаннями з боку влади.

Захід організовується спільно з ГО "Антикорупційна платформа".

Контактна особа:

Андріана Гапонюк, проектний менеджер по роботі з громадськими організаціями

Тел: 099 911 04 71

Довідково:

ProZorro.Продажі – система електронного аукціону, спрямована на викорінення корупції у державних продажах. Система має дворівневу модель, в якій держава контролює базу даних, де відбуваються аукціони, а приватні майданчики, підключені до бази даних, мають рівні права і доступ, а також забезпечують якісний сервіс. Така модель стимулює більшу прозорість, більше доходів, більшу прибутковість тендерів, більшу різноманітність учасників на етапі оголошення та проведення торгів. Ця модель надає громадськості вільний доступ до всієї інформації про розпорядження державним майном. Успіх цього проекту залежить від залучення і співпраці золотого трикутника (уряду, бізнесу і громадянського суспільства). У вересні 2018 року загальний обсяг продажів через систему ProZorro.Продажі перевищив 11 млрд грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: