fbpx

Франківців просять допомогти Тимофійчикові почути світ

Суспільство 21:09, 21.05, 2018

Малюку потрібна дорога операція з відновлення слуху. На цей час Тимофійчик відвідує заняття у Центрі реабілітації дітей з порушенням слуху і мови, є позитивні результати.

2-річний Тимофій Гурак досі не чув голосу своїх батьків, не радує їх першими словами, а все через діагноз сенсоневральна­ глухота, який хлопчику встановили наприкінці минулого року.

Спочатку батькам порадили купити звичайний слуховий апарат і за його допомогою навчити малюка чути. Але не побачили жодного результату. Тож постало питання кохлеарної імплантації.

Родина стала в чергу на проведення такої операції за державний кошт, та черга рухається вкрай повільно, а операцію потрібно провести вже в найближчий рік. Тому родина почала шукати можливість придбати імплант самостійно.

Проте для звичайної сільської родини сума у понад 26 тисяч євро просто захмарна, тому вони просять допомоги у небайдужих людей.

"100 000 грн ми зібрали своїми силами у селі, у церкві і родині. Більше не знаємо, де шукати гроші. Ми розуміємо, що таких, як ми, є дуже багато, яким потрібна фінансова допомога, але надія є, що ми зможемо назбирати цю космічну для нас суму і врятувати слух нашого хлопчика. Ми дуже сподіваємось на вашу допомогу", – просить мама малюка.

Для проведення кохлеарної імплантації, повідомили КУРСу, залишилося зібрати 8700 євро (якщо в гривнях  271 000 гривень). 

"Тепер ми будемо вести відкритий збір, щоб Ви бачили, як рухається збір. На цей час збір коштів майже зупинився. Імплантацію необхідно проводити в найближчий час. Зараз Тимофійчик відвідує заняття у Центрі реабілітації дітей з порушенням слуху і мови, вже є позитивні результати. Ми сподіваємося на людське розуміння, бо всі разом ми зможемо зібрати цю суму і допомогти Тимофійчикові почути світ!"  розповіли рідні. І подякували всім, хто допомагає і підтримує.

Реквізити для допомоги:
ПриватБанк: 5168 7573 5344 3015 (гривні)
Райффайзен банк Аваль: 2620 1319 0926 (євро)
Отримувач: Гурак Юлія Василівна (мама) 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: