fbpx

Франківців закликають взяти на проживання в сім'ю волонтера Корпусу Миру США

Суспільство 12:54, 05.01, 2019

Івано-Франківське регіональне відділення всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування "Асоціація міст України" пропонує франківським родинам стати учасниками проекту "Розвиток громад" Корпусу Миру США в Україні за участю волонтерів.

Умовою проекту для залучення волонтера є спільне проживання його з сім’єю протягом 3 місяців в Івано-Франківську, щоб завдяки невимушеному спілкуванню з членами родини краще адаптуватися до місцевих умов і звичаїв та швидше опанувати українську мову.

Сім’я, яка прийматиме волонтера, буде мати виняткову можливість познайомитись з американською культурою, вивчити англійську мову через активне спілкування з її носієм та налагодити міжнаціональний діалог. Сім’я, яка приймає волонтера, не несе жодних фінансових витрат. Вартість за харчування та спожиті комунальні послуги відшкодовуються волонтером шляхом здійснення щомісячних внесків до сімейного бюджету.

Запрошуємо сім’ї стати партнерами проекту "Розвиток громад" та отримати незабутній досвід. За детальною інформацією просимо звертатися до контактної особи: Торконяк Діана, тел.: (050) 44-75-788, (099) 75-33-884. Електронна адреса: if.rv.amu@gmail.com

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: