fbpx

Франківців запрошують на благодійний ярмарок, щоб допомогти хлопчику з хворими нирками

Суспільство 11:34, 28.02, 2019

2 березня в університеті Короля Данила о 12 год. розпочнеться благодійний дизайн-маркет "Help Shop", метою якого є збір коштів для Іллі Максимова, який має захворювання нирок.

Організовує захід благодійна організація "Коник Хелп", до яких за допомогою звернулась мати хлопчика. Про акцію розповіли організатори на прес-конференції в університеті Короля Данила.

Діагноз в Іллі – гострий гломерулонефрит (нирки не виконують своїх функцій). В Україні допомогти дитині не можуть. Хлопчик проходив лікування в Ізраїлі у 2014-2015 рр. та у 2018 р., проте лікування знову призупинено через брак коштів та борг клініці сумою вже понад 100 тис. гривень. Якщо лікування не продовжити, наслідки можуть бути катастрофічними. Ви можете допомогти йому вже зараз, перерахувавши кошти на рахунок мами Іллі – 5168 7427 0339 0124 – Максимова Надін Любомирівна.

Організатори заходу обіцяють насичену програму. Протягом цілого дня на заході будуть представлені українські бренди від місцевих виробників, виробників хенд-мейду, різних магазинів. Також буде чимало музики, весь день гостей будуть розважати ді-джей Higher Mind музиканти, Сни Дріади, Монополія, та багато інших. Вхід на захід вільний. Триватиме він до 20.00.

Якщо ви маєте власну продукцію/бренд – організатори запрошують до участі у дизайн-маркеті.

1

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: