fbpx

Франківців запрошують на фестиваль рослин, квітів та ландшафтного дизайну

Культура 12:07, 03.10, 2017

7-8 жовтня в міському парку Івано-Франківська відбудеться фестиваль "В обіймах зелені", де буде чимало майстер-класів з вирощування квітів та рослин, а також конкурси та представлення ландшафтних дизайнів.

Про це на сьогоднішній прес-конфренції в Івано-Франківську розповіли міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків та начальник відділу організації дозвілля "Фонд розвитку міста та рекреації" Зоряна Підхомна.

Фестиваль розпочнеться в міському парку 7 жовтня о 13.00. За словами Зоряни Підхомної, фестиваль буде поділений на три локації, в парку будуть вказівники.

У фестивалі братимуть участь близько 40 компаній. 

"Треба наше місто робити зеленим, ми будемо садити в місті нові дерева. Це гарна традиція – садити квіти та створювати гарний ландшафтний дизайн", – сказав Руслан Марцінків.

На фестивалі буде ярмарок рослин, а також будуть майстер-класи з фігурної стрижки дерев, вирощування кактусів, для дітей – з флористики. Також будуть конкурси з ландшфатного дизайну – дизайнери матимуть свою територію, де створюватимуть свій проект, а мешканці міста матимуть змогу голосувати за найкращий. Нагородження переможців відбудеться 8 жовтня.

Франківців розважатимуть музикою різні ансамблі та народні колективи.

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: