fbpx

Франківців запрошують стати громадськими спостерігачами на ЗНО

Суспільство 15:32, 01.04, 2016

У п'ятницю, 1 квітня, у регіональному центрі оцінювання якості освіти організували круглий стіл, аби розповісти про громадські спостереження та їх роль під час ЗНО. На зустріч у Франківську прийшли представники "Пласту", "Комітету виборців України" та трьох міських університетів.

У зв’язку з тим, що цього року тестування буде наймасовішим, потрібна більша кількість спостерігачів. Спостерігати за справедливістю тестування, слідкувати за абітурієнтами, а потім навіть і наглядати за процесом обробки бланків кличуть небайдужих та активних людей. Основне, щоб вони були повнолітніми і не близькими родичами тестувальників, пише "Репортер".

"Спостерігач на предметі не має бути знавцем цього предмету, – наголошує голова ІФРЦОЯО Богдан Томенчук. – Ми запрошуємо громадські організації, піклувальні ради шкіл та засоби масової інформації до реєстрації”.

Зареєструватися на посаду громадського спостерігача можуть до часу завершення усіх етапів підготовки та проведення ЗНО у 2016 році, на які поширюється громадське спостереження.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: