fbpx

Франківців кличуть у басейн, який після ремонту відновив роботу в ІФНТУНГ

Суспільство 20:57, 22.04, 2019

На базі спортивного комплексу ім. Гемби в Івано-Франківському національному технічному університеті, який єдиний в області відповідає нормативам олімпійських спортивних споруд, відновили роботу плавального басейну.

Довжина басейну – 25 м, ширина – 15 м, максимальна глибина – 4,5 м, мінімальна – 1,2 м. Басейн відповідає олімпійським стандартам, що робить його повноцінним об’єктом для підготовки професійних спортсменів.

Після перерви, 11 квітня 2019 року, плавальний басейн в оновленому стані відновив свою роботу.

Перед відкриттям був проведений ремонт, в результаті якого повністю оновлено фільтри та простелено нові доріжки. Басейн містить 900 куб. води, яка фільтрується цілодобово. Для дезінфекції використовують гіпохлорит натрію (1 день – 10 кг), який є абсолютно безпечним для здоров’я людини.

Вода у басейні відповідає санітарним нормам, її якість підтримується за допомогою відповідного устаткування для обробки води. Відбір проб здійснюють щодня кожні 2 години та перевіряють в хімлабораторії спорткомплексу, дотримуючись всіх рекомендацій щодо санітарно-технічної експлуатації закритих плавбасейнів. За отриманими середніми показниками вода відповідає відповідним вимогам: температура води – 28°C (норма – 26-28°C для дітей, 23-25°C – для дорослих), загальний залишковий хлор – 0, 35 мг/л (норма – 0,3 – 0, 5 мг/л), запах – 1 бал (норма – не >3 балів). Середня температура повітря – 28-29°C.

В розпорядженні відвідувачів просторі роздягальні. Особливу увагу в спорткомплексі приділяють безпеці людей, тут створено всі умови для ефективних тренувань та активного відпочинку.

Для оформлення перепусток в басейн необхідно мати такі документи:

Для дорослих:
– фото 3х4 (1 шт.),
– довідка від дільничного терапевта.

Для дітей (до 16 років):
– фото 3х4 (1 шт.),
– довідка від педіатра,
– ксерокопія свідоцтва про народження.

Вартість 1 години занять: для дорослих – 54 грн, для дітей – 45 грн. 
Для працівників університету діють знижки.

Телефон для довідок: +380 (342) 50-50-52.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: