fbpx

Франківця призначили керівником усіх природних заповідників України

Політика 12:29, 02.08, 2017

Наказом Міністерства екології та природних ресурсів України від 27 липня 2017 року № 329-0 Кліда Віктора Васильовича призначено на посаду директора Департаменту екомережі та природно-заповідного фонду.

Нагадаємо, що Департамент екомережі та природно-заповідного фонду Мінприроди забезпечує реалізацію державної політики у сфері формування, збереження та використання національної екологічної мережі та природно-заповідного фонду, інформує прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів України.

Довідково:

Клід Віктор Васильович народився у 1976 році у м. Івано-Франківську.

Освіта:

1998 року – закінчив Івано-Франківський державний технічний університет нафти і газу за спеціальністю “Прикладна екологія” (інженер-еколог).

2002 року – закінчив Львівський регіональний інститут державного управління Української академії державного управління при Президентові України за спеціальністю “Державне управління” (магістр державного управління).

З 1999 по 2003 рр. навчався в аспірантурі (без відриву від виробництва) Івано-Франківського національного   технічного університету нафти і газу. У 2006 році захистив кандидатську дисертацію на спеціалізованій Вченій раді Дніпропетровського національного університету імені О. Гончара (кандидат біологічних наук за спеціальністю “Екологія”).

Трудова діяльність:

1998–2000 рр. – працював інженером наукового відділу  природного заповідника “Горгани”.

З 2004 по 2014 рік працював на різних посадах (від  головного спеціаліста до директора департаменту екології та природних ресурсів) в Івано-Франківській обласній державній адміністрації.

З 2007 року – доцент кафедри біології та екології Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника.

З 2015 по 2016 рік – помічник-консультант народного депутата України.

З грудня 2016 по 27 липня 2017 року – радник Міністра екології та природних ресурсів України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: