fbpx

Підготовлений до життя: в мережу виклали архівне відео, де Марцінків ще є пластуном

Суспільство 10:48, 23.04, 2017

Журналіст - документаліст Мирослав Бойчук оцифрував відео з архіву, на якому нинішній мер Івано-Франківська Руслан Марцінків ще був станичним франківських пластунів.

Запис датується осінню 2004 року. На ньому нинішній мер Івано-Франківська Руслан Марцінків ще виступає в якості станичного франківських пластунів. Зйомка була здійснена оператором ОТБ "Галичина" Василем Микуляком для виготовлення відеосюжета у місцеві новини, зазначив Мирослав Бойчук. 

 

 "Сам сюжет не зберігся. Це відео – так звані "чорнові записи". Подаємо їх у тому вигляді, в якому вони збереглися: із зупинками та дублями. Тепер невідомо ким є та дівчинка, яка тримає мікрофон на тлі франківської "Просвіти". Швидше всього саме там проходили на той час заходи, приурочені 93 річниці заснування Пласту", – прокоментував він відео з архіву "Студії документального кіно Мирослава Бойчука".

30 квітня 2010 року Руслан Марцінків оприлюднив особисту заяву про складення повноважень голови Івано-Франківської округи НСОУ “Пласт” у зв’язку з суспільно-політичною ситуацією в Україні.

Тоді він залишив посаду голови Івано-Франківської округи молодіжної громадської організації Пласт, зважаючи на суспільно-політичну ситуацію в Україні. Участь в акціях протесту опозиції Марцінків назвав виявом моєї особистої громадянської позиції, а не позицією організації. В.о. голови Івано-Франківської округи Пласту НСОУ залишився перший заступник голови, станичний станичний Олег Хімій.
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: