fbpx

Франківцям показали, що новорічно-різдвяний ярмарок – це не базар. ФОТО

Стиль життя 16:01, 26.12, 2017

Учасники цьогорічного новорічно-різдвяного фестивалю-ярмарку "Зимова казка", що проходить на Вічевому майдані та на вулиці Вітовського в Івано-Франківську, представили відвідувачам свою продукцію та частували їх смачними стравами.

За словами директора КП "Центр розвитку міста та рекреації" Руслани Василюк, так організатори хотіли показати, що ярмарок – це не базар, де можна скупитися і піти.

"Ярмаркування – це окрема культура. Тут є все: сувеніри, смаколики, від напоїв і наїдків до хенд-мейду", – розповіла Руслана Василюк.

Підприємець Тамара Соловейчик розповіла про різдвяні композиції – свічки, дідухи, ялинки, виготовлені із колосків жита та пшениці.

"Різдвяна свічка – це є настрій Різдва. Ми якраз намагаємося його створити", – зазначає жінка.

1

Пасічник Василь Мануляк запросив відвідувачів придбати прикарпатського меду та елітних напоїв, які представляють у будиночку №13 три місцеві виробники.

"Це є напій, який не містить ні горілки, ні спирту. Це є різдвяний напій, який зроблений методом бродіння", – презентував одну з наливок пан Василь.

І жартома додав:

"Це елітні натуральні напої, які дозволяється вживати навіть вагітним жінкам або жінкам для того, аби завагітніти".

2

Чудовим доповненням до святкового столу стануть сири від "Станіславської сироварні", розповідає Наталія Пальчак.

"Наша продукція неповторна тим, що вона зроблена з любов’ю, і це все ручна робота. Використовуємо італійські, швейцарські та голландські технології і наше прикарпатське молоко", – розповідає підприємець.

3

Смачний бездріжджовий хліб презентувала Олена Пашина із будиночка №7. Також на ярмарку представлені сувеніри, новорічні іграшки, вишиванки, вироби з натуральної вовни та зігріваючі напої.

Цього року для новорічного ярмарку закупили однакові дерев’яні столики, провели єдину акустичну систему – тепер з усіх будиночків звучить однакова  новорічно-різдвяна музика.

Родзинкою ярмарку стали ростові ляльки Василь та Марічка, які залюбки розважають продавців та фотографуються з відвідувачами "Зимової казки". Щовечора вони веселитимуть гостей з 19 до 21 години.

Цього року новорічний ярмарок працюватиме в новорічну ніч, а закриють його 21 січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: