fbpx

"Фронтовому вертепу" з Івано-Франківська не вистачає транспорту та пального

Суспільство 14:33, 29.12, 2014

Окрім театралізованого дійства, прикарпатський "Фронтовий вертеп" повезе в зону АТО на Схід вантаж гуманітарної допомоги: одяг, взуття, продукти харчування, солодощі, все необхідне для приготування куті для понад двох тисяч наших вояків, які теж очікують на свято і перебувають далеко від власних домівок, затишку і тепла.

"Нам допомогло дуже багато людей – стільки, що навіть не очікували, – розповідає організатор дійства Христина Юрків-Романько. – Коли ми просили допомогти, то нам вірили, що ми справді волонтери і радо приносили кошти і все необхідне. Хоча по сприяння звернулися до голови Комісії душпастирства охорони здоров'я Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ отця Руслана П’ясти, який надав печатку, бо спеціально громадську організацію не створювали".

Зібрані кошти волонтери "Фронтового вертепу" витратили на придбання білизни, взуття, бензину. Та найнеобхіднішим для них зараз все ж є транспорт – машина вантажопідйомністю 3-5 тонн, а також бензин, пише RISU.

"Це для подарунків та харчів, – каже Христина Юрків-Романько. – Їх обов’язково мусимо доправити нашим героям, тому просимо допомогти всім охочим".

допомога_2.jpg

Допомогу "Фронтовий вертеп" приймає в магазині "Стиль", що на Північному бульварі в Івано-Франківську. Про це повідомляє Наталя Палій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: