fbpx

Футболісти "Прикарпаття" доставляли франківцям піцу

Спорт 15:03, 07.10, 2018

В рамках проекту "2018: десять добрих справ" у п'ятницю, 5 жовтня, відбулася акція Команди рідного краю спільно з піцерією "Grande Pizzeria". Десятки дзвінків, діти, дорослі телефонували, щоб замовити піцу і побачитися з улюбленими футболістами команди "Прикарпаття".

Про це повідомляється на сайті команди.

Особливо чекали зустрічі юні вболівальники. Неймовірно вразив хлопчик, який не просто чекав на піцу, а готувався до зустрічі. В руках папір, фломастери, ручки, в очах радість – так зустрічав хлопчик своїх улюблених гравців. А далі спілкування, посмішки, селфі і здійснена дитяча мрія.

Самі футболісти були не менш зворушені. 

"Ми зрозуміли, що нас люблять, переконалися, що в цьому місті нас підтримує немало людей. Це приємно!". А півзахисник Богдан Оринчак розповів: "Був вражений, коли здійснили мрію одного юного вболівальника, насправді не хотів піци, а мріяв про зустріч", – каже нападник Роман Дитко.

Не всі змогли побачитися з футболістами, бо піцейола не встигав готувати, а футболісти доставляти, більш як 50 замовлень, тож хотілося насамперед зробити свято для дітей, щоб здійснити їхні мрії, йдеться на сайті команди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: