fbpx

Футболісти "Прикарпаття" на виїзді обіграли команду із Сум

Спорт 16:36, 06.05, 2019

"Прикарпаття" в рамках 27 туру Першої ліги перемогло ПФК "Суми".

У понеділок, шостого травня, іванофранківці зіграли на виїзді проти 13-ї команди чемпіонату, яка не перемагала ще з осені минулого року, пише Галка.

Зі стартових хвилин обидві команди намагалися взяти гру під свій контроль. Більша частина першого тайму пройшла на половині господарів поля, але прикарпатці так і не зуміли відзначитися й відкрити рахунок. Тож на перерву футболісти пішли за рахунку 0:0.

У другій 45-хвилинці першими забили футболісти "Сум". Класним ударом зі штрафного з дальньої дистанції відзначився Богдан Кушнаренко.

"Прикарпаття" одразу ж побігло відіграватися, збільшило тиск на суперників – і це дало свої плоди. Спочатку Богдан Оринчак зрівняв рахунок у матчі, а на 62-ій хвилині Ярослав Конкольняк з пенальті вивів гостей вперед. На 75-й хвилині Оринчак оформив дубль – і "Прикарпаття" вже вело з рахунком 1:3, інформує "Галка".

Втім під завісу матчу "Суми" змогли ще раз вразити ворота іванофранківців. Гол з пенальті забив Артем Шаповаленко. У підсумку – 2:3 на користь МФК "Прикарпаття".

Франківці продовжують знаходитися на 10-му місці в турнірній таблиці, маючи у своєму активі вже 30 очок.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: