fbpx

Футболісти зі Львівщини передали гравцю "Прикарпаття" кошти на лікування його дитини та дружини

Суспільство 17:56, 12.07, 2018

Гравці ФК "Рух" з міста Винники, що на Львівщині, долучилися до благодійної акції і підтримали сім’ю гравця "Прикарпаття" Романа Бочкура.

Вчора відбувся товариський матч між винниківським футбольним клубом "Рух" та івано-франківським "Прикарпаттям".

Напередодні поєдинку керівництво "Руху" разом з усіма гравцями долучилося до благодійної акції і підтримало сім’ю гравця "Прикарпаття" Романа Бочкура. Також підтримати матеріально Романа вирішив 14-річний мешканець Верхньої Білки Сергій Козло. Хлопець передав гравцеві команди гостей кошти, виручені за фірмову футболку Євгена Коноплянки, яку він придбав на благодійному аукціоні Федерації футболу Львівської області, інформує прес-служба ФК "Прикарпаття".

Окрім того, хлопчина подарував гравцю франківського клубу шарф свого рідного клубу – "Юності" (Верхня Білка). Юний прихильник таланту Коноплянки займався у школі ФК "Рух", а цим вчинком він вирішив допомогти дружині футболіста Вірі Бочкур, в якої лікарі виявили рак.

Нагадаємо, ще раніше у сім’ї Бочкурів захворів 5- місячний син, у нього лікарі діагностували гепатобластому (онкологію печінки). Таким чином винниківський клуб запрошує й інші команди долучитися до підтримки Романа Бочкура.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: