fbpx

Галич готується до відзначення 1120-річчя з часу першої писемної згадки про місто

Суспільство 16:21, 17.04, 2018

У вересні цього року на державному рівні відзначатимемо 1120 років з часу першої писемної згадки про місто Галич. Постанову про це затвердила Верховна Рада України.

Про це повідомляється на сайті ІФ ОДА.

"Спільними зусиллями міської, районної, обласної влади, за підтримки народних депутатів України маємо інтенсивно працювати, щоб гідно підготувати Галич до ювілею", – наголосив голова райдержадміністрації Микола Попович, розпочинаючи робочу нараду з питань підготовки до відзначення пам’ятної дати.

Учасники наради, серед яких заступники голови райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів РДА, представники міської ради, Національного заповідника "Давній Галич", висловили свої пропозиції, які підготовчі заходи потрібно провести, щоб відзначити ювілей на належному рівні, попередньо визначилися з основними об’єктами, що потребують першочергового ремонту та реконструкції. Це передусім облаштування майдану Різдва, благоустрій центральних вулиць, Замкової гори.

Прийнято рішення затвердити склад організаційного комітету з відзначення у 2018 році пам’ятної дати, розробити та затвердити плани заходів з відзначення ювілею м. Галича, вирішити питання щодо їх фінансового та матеріально-технічного забезпечення. З метою постійного контролю за станом проведення робіт з благоустрою та виконання приписів заплановано створити робочу групу, а засідання оргкомітету проводити щочетверга.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: