fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Галицько-Рогатинський райвійськкомат відправив 29 мобілізованих на військові навчання на Чернігівщину

Галицько-Рогатинський райвійськкомат відправив 29 мобілізованих на військові навчання на Чернігівщину

18:46, 30.01, 2015

Галицько-Рогатинський об’єднаний районний військовий комісаріат відправив на навчання військослужбовців, які були призвані на військову службу в ході четвертої хвилі часткової мобілізації.

Провести вояків у навчальні центри прийшли керівники району, духовенство, рідні та близькі.

Голова районної державної адміністрації Ярослав Бартків, звертаючись до присутніх, зазначив:

"Від районної влади прикладатиму всіх зусиль, спрямованих на підтримку Вас та Ваших родини під час несення військової служби, вирішення проблем, які, можливо, виникатимуть. Відрадно, що завдяки активності громадськості та волонтерів проводиться відповідна робота, спрямована на допомогу воїнам, на що обіцяю звертати увагу у своїй подальшій роботі", – зауважив очільник району.

Окрім цього, очільник РДА наголосив, що навчальним закладам району дано доручення продовжувати розвивати дух патріотизму серед молоді, адже психологічно-моральний стан військовослужбовців повинен бути досить високим.

Бійців поблагословив та побажав успішного несення служби декан Галицького деканату УГКЦ отець Ігор Броновський.

Цього дня 19 та 8 військовослужбовців з Галицького й Рогатинського районів відповідно, 2 – з м. Бурштина відправилися в 169-ий навчальний центр, який знаходиться в смт. Десна Чернігівської області.

Навчання проходитиме у трьох підрозділах: автомобільному, зенітно-артилерійському та дивізійному. З числа військовослужбовців є двоє переселенців з Луганської області, які стали добровольцями і згідно з результатами медичної комісії визнані придатними для військової служби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: