fbpx

Гасимов виграв суд: скандальну ділянку біля міського озера знову передадуть йому в оренду

Суспільство 17:43, 22.06, 2015

В Івано-Франківському міському суді завершився розгляд справи за позовом колишнього підприємця, депутата Івано-Франківської міської ради Ріяфета Гасимова до міського голови Віктора Анушкевичуса.

Івано-Франківський міський суд в повному обсязі задовольнив позовні вимоги колишнього підприємця, а сьогодні державного службовця Ріяфета Гасимова і зобов'язав міського голову Віктора Анушкевичуса укласти з ним договір оренди земельної ділянки площею 1,88 га біля міського озера терміном на 3 роки. Нагадаємо, на ділянці ПП "Вамбуд" зводить комплекс багатоповерхівок. 

"Виходить за рішенням суду, що ми даємо землю в оренду державному службовцю для ведення бізнесу! Когнітивний дисонанс!" – прокоментував депутат Івано-Франківської міської ради Володимир Чорноус. 

Нагадаємо, колишній підприємець Ріяфет Гасимов, який нещодавно очолив Департамент охорони довкілля ОДА, добивався в Івано-Франківському міському суді продовження договору оренди ділянки, на якій ПП "Вамбуд" зводить кілька багатоповерхівок. Термін дії договору закінчився у березні цього року. Під тиском громадськості, яка вимагала зупинити незаконну забудову рекреаційної території, міськвиконком рекомендував не продовжувати договір з Гасимовим. Івано-Франківська міська рада 26 травня також відмовила Гасимову у поновленні договору оренди землі поблизу міського озера. 

Наразі всі будівельні роботи на скандальній ділянці біля міського озера в Івано-Франківську призупинено ухвалою Окружного адміністративного суду. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: