fbpx

Газовидобувні компанії України у рейтингу "Репутаційного АКТИВіста - 2019": АТ "Укргазвидобування" очолило перелік

Суспільство 21:34, 14.05, 2019

Відомі результати Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією "Репутаційні АКТИВісти - 2019". Крім АТ "Укргазвидобування", у десятку лідерів у галузі ПЕК увійшли також Geo Alliance та Burisma Group.

Згідно з оприлюдненими даними V Національного рейтингу управління корпоративною репутацією "Репутаційні АКТИВісти 2019", "Укргазвидобування" посіло перше місце в управлінні репутацією серед компаній у номінації "Паливно-енергетичний комплекс – видобуток нафти, газу та вугілля".

До трійки найкращих також увійшли ДТЕК Нафтогаз та група Smart Energy, які отримали 164,43 та 164,00 балів відповідно від експертів конкурсу. У десятку найкращих увійшли також СП "Полтавська газонафтова компанія" (152,75 бала) та Geo Alliance (116 балів), Burisma Group (107,4 бала) та "КУБ-Газ" (88 балів).

Журі, до складу якого традиційно увійшли незалежні авторитетні експерти, оцінювало репутаційні досягнення українських компаній за п’ятьма критеріями: репутаційна стабільність, медіаактивність, іміджевий капітал КСВ, якість антикризових комунікацій, ступінь інноваційності PR-активностей. Оцінювали їх у двох групах номінацій  галузевих і функціональних.

"Газовидобувна галузь  найбільш динамічний сегмент українського бізнесу у формуванні репутаційного активу. Саме ефективна взаємодія з місцевими громадами, комунікація про стратегічне значення галузі та діалог на всіх рівнях сприяв побудові унікальної для українського ринку моделі. Варто відзначити роль профільних об'єднань, зокрема діяльності Асоціації газовидобувних компанії України, що об'єднала дії окремих підприємств в спільну ефективну комунікацію стратегічної галузі України. Одразу сім газовидобувних компаній АГКУ увійшли до всеукраїнського ренкінгу, бо саме репутація є важливим та змістовним орієнтиром, що посилює привабливість компанії на ринку праці та підтримує компанії у кризові моменти",  говорить В'ячеслав Мироненко, головний редактор інформаційного порталу Delo.ua, експерт сегменту ПЕК проекту "Репутаційні АКТИВісти".

"Репутаційні АКТИВісти"  щорічний національний рейтинг, який залучає провідних експертів з різних корпоративних сфер до визначення та ранжування компаній щодо якісних показників керування репутацією. Цього року особливу роль у визначенні переможців відіграли кейси сталого розвитку та корпоративно-соціальної відповідальності.

"Дякуємо команді рейтингу й експертам, які долучилися до процесу визначення переможців та гідно оцінили усіх учасників. Учасники рейтингу з кожним роком прагнуть до найкращих результатів. Приємно бачити, що, крім успішного ведення бізнесу, більшість компаній переймається питаннями розвитку суспільства та навколишнього середовища",  повідомляють у АТ "Укргазвидобування".

У підсумку, аналітичні матеріали опублікувано у спеціальному виданні "Практика Власти". Результати V Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією "Репутаційні АКТИВісти" офіційно презентували 25 квітня на урочистій церемонії в рамках XVII Міжнародного PR-Фестивалю. Переможці отримали відзнаки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: